Българска Морска Камара Bulgarian Chamber Of Shipping

Членове на БМК

Хидравлон - 1 ЕООД 

Хидравлон-1 ЕООД

Адрес: гр. Варна 9000, бул. Република №19 А

Телефон: 052 750 213/505 791 

Имейл: office@hydravlon.com

Уеб сайт: www.hydravlon.com

Представяне

Фирма "Хидравлон" е създадена през 1991 г. в гр. Варна, първоначално като ЕТ"Хидравлон", а по-късно преобразувана в "Хидравлон-1" ЕООД. Основни дейности на развитие са монтаж, ремонт, възстановяване и сервиз на хидравлично оборудване като помпи, цилиндри, разпределители и др. Дружеството има дългогодишен опит в ремонта и сервизното обслужване на хидравлично оборудване на кораби и всякакви пътно-строителни  машини, автокранове и стационарни хидравлични съоръжения, включително и на световни производители. В изпълнението на дейността си фирмата  разчита на своите дългогодишни и опитни специалисти. 

            В предприятието  е обособена  и се развива търговска дейност с цел пълно задоволяване нуждите на клиентите ни. В магазина ни могат да бъдат намерени широка гама хидравлични части, уплътнители, фитинги, хидравлични тръби, прецизни тръби,  бутални пръти и др. Фирмата изработва и предлага широка гама хидравлични маркучи с размер до 2".

             Политика на фирмата е  да предлага на своите клиенти качествени материали само с доказан произход. 

             Специализирани консултации, широка стокова гама съчетана с оптимални складови наличности, бързи срокове на доставка и най-вече доказано и гарантирано качество на предлаганите стоки и услуги, са основните принципи залегнали във фирмената ни политика.